Лишив армію без харчів – Владислав Володський наживається на продуктах для військових

Хизується прямими комунікаціями з Офісом Президента через Давида Арахамію, розповідав про зв’язки з родиною Суркісів, Геннадієм Корбаном. При цьому вліз в схеми постачання продуктів для ЗСУ. Насправді ж з достовірних джерел відомо – Владислав Володський в своїй діяльності використовує відверто шахрайські прийоми. Так, люди з його оточення на умовах анонімності розповіли, як Володський використовував підставні номери телефонів для того, щоби фальсифікувати переписки з впливовими людьми та справити враження на потенційних партнерів та постачальників. Скріншоти фейкових листувань він задіював, коли хотів справити особливе враження.

Використовуючи такі компанії, як «Фаворит-фудс» , «Регіон -продукт плюс» та ТОВ «Чудові страви». Саме через них він постачав молочну продукцію до армію. Цього року, коли проведення торгів серед постачальників за законом перейшло від Департаменту Держзакупівель до Державного оператору тилу, Володський вирішив розгорнути справді масштабну схему. Завдяки своїм сумнівним зв’язкам Володський зміг виграти торги та забрати на себе постачання продуктів до військових частин маже по всій Україні.

Батько Владислава - Олексій Володський займався перемовинами між ТОВ "Твій хліб" та Державним оператором тилу. Саме йому приписують партнерство з "Твоїм хлібом". А в партнерстві з ТОВ «Твій хліб» родина отримала договори та фактично перебрала на себе харчування у військових частинах. Та вже за кілька тижнів від військових посипалися численні скарги. Спроби впоратися не закінчилися успіхом . В результаті майже половина частин по Україні залишилася без замовлених за угодами продуктів. На допомогу тоді прийшов держрезерв, тобто запаси самого Міноборони. Інакше військові лишилися би без провіанту.

Виявилося, що Володський не змозі ані закупити, ані розвезти продукцію. Причини невідомі. Але в його оточенні подекують, що справа в марнотратстві.

Одружений сім’янин Владислав Володський має маленьку дитину. Та при цьому утримує і молоду коханку. Саме їй колишній скормний підприємець з Запоріжжя подарував автомобіль Porche 911, який коханка просто розтрощила на трасі Козинській трасі, коли збила тварину.

Численні борги перед банками та жага до красивого життя змушують Володського шукати наживу всюди. Вже не вперше таким джерелом стає саме сфера постачання до війська. Яким чином Володський отримує доступ до таких масштабних угод у військовій сфері та хто за ним стоїть, наразі з’ясовують правоохоронці. Поліція вже зацікавилася його оборудками, які тривають не один рік. Та поки Володський і досі на волі.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости