Володимир Цибулько. Для того, щоб люди повернулись, не треба грабувати бізнес

Радник Офісу Президента Сергій Лещенко в одному із інтервʼю заявив, що країни повинні перестати допомагати українським біженцям, щоб ті повернулись додому. From-UA вирішив дізнатися думку відомого українського політолога Володимира Цибулько.

-Якщо він хоче щось організувати, він мав би хоча б поводитися пристойно, а так він просто один з тих злодюг, які грабують країну під час війни, і хоче, щоб за його грабунок помирали інші. Сам же він не йде до війська. Що його обмежує піти до військової служби? Він працює десь у штаті критичної структури, що його не можуть мобілізувати? Що з ним не так? Я думаю, що у нього негаразди з розумом і совістю. Якщо він хоче витягнути українців з-за кордону, хай подивиться на законодавство цих країн, наскільки воно дозволяє це робити. Якщо він хоче оголосити тих, хто за кордоном, ворогами держави, то тут ще треба розібратися, хто більший ворог. Вони хоч за кордоном не грабують країну, а ті, хто зараз у владі разом із Лещенком, вони цю країну грабують.

Для того, щоб люди повернулись, не треба грабувати бізнес, не треба зловживати владою, треба поважати Конституцію. Що з боку держави з вищеназваного забезпечено? Нічого. Тобто спочатку злодії так розхорохорилися на тій війні, що можна красти і ні за що не відповідати, що частина бізнесу жахнулася і залишила країну. А ті люди, які за кордоном, подивились на це, то в Україну не повертаються не тому, що в країні війна, а тому, що в Україні така влада.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости