Стартувала кампанія з декларування доходів 2013

Останнім часом дедалі більше вдумливих фахівців, політиків справедливо вважають, що забезпечення сталого економічного зростання держави й досягнення стратегічних пріоритетів у її розвитку можливі лише на основі втілення принципово нової ідеології фіскальної політики

Так, у період декларування доходів громадян, що розпочався з 1 січня 2013 року та триватиме до 1 травня, податківцями розгорнуто широкомасштабну роз’яснювальну роботу серед платників податків щодо особливостей цьогорічної кампанії.

Як і в попередні роки, під час проведення цієї кампанії органи податкової служби орієнтуються на ідеологію, в основу якої покладено налагодження партнерських взаємовідносин із платниками податків, добровільність сплати ними податків і створення умов, які гарантують належне та якісне обслуговування платників, зокрема, йдеться про надання консультаційної допомоги та проведення роз’яснювальної роботи серед громадян.


Організація та проведення деклараційної кампанії податківцями Голосіївського району столиці щороку вдосконалюється. З метою досягнення максимального ефекту впроваджуються нові підходи до роботи з населенням та застосовуються креативні методи.
Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости