Міліція застерігає від провокацій

Правоохоронці закликають учасників мирної акції на Європейській площі та Майдані Незалежності не піддаватись на провокації окремих політичних діячів. Про це йдеться у повідомленній ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

Зараз в мережі Інтернет активно поширюються заклики окремих представників політичних сил та громадських організацій до штурму будівлі Кабінету Міністрів України. В деяких повідомленнях, зазначається, що акція запланована на ранок 27.11.2013 року, а головною її метою є силовий захват влади.

У зв’язку з цим, правоохоронці звертаються до громадян, які проводять мирні акції на Майдані Незалежності та Європейській площі, з проханням не піддаватись на провокації окремих політичних діячів, не порушувати громадський порядок та не створювати конфліктних ситуацій, а навпаки, сприяти працівникам міліції в охороні громадського порядку.

Наголошуємо, що за порушення громадського порядку діючим законодавство передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Діям всіх осіб, які будуть порушувати чинне законодавство в подальшому буде надана правова оцінка.
Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости