Долю Гройсмана буде вирішено на свято Великодня

Вже зовсім скоро, на великодні свята, український президент Петро Порошенко може заявити про звільнення глави уряду Володимира Гройсмана. Як передає replyua.net така точка зору оприлюднена на сторінці у Facebook політичного експерта Станіслава Речинського.

«На свято Великодня Петро Олексійович зробить ще одну спробу для порятунку своєї карети, для чого скине нову сходинку. У цій сходинці вже дуже багато негативу, і через це від неї настав час позбавлятися. Володимира Гройсмана, власне, і призначали як одноразову губку, яка повинна була увібрати у себе всі негативні явища та процеси та трохи розвантажити главу держави. А що, власне кажучи, втрачати Гройсману? До нього з ненавистю ставилися на вінницькому ринку, у Києві та ж сама історія – тобто, все як завжди. Тим більше, у чинного прем’єра відсутня політична сила, яка б його підтримувала», - написав Речинський.

Він додав, що наступним главою Кабміну може стати «такий же беззубий Геннадій Зубко».

«Фотогенічність. Аби протягом кількох місяців люди чогось очікували. Це справжній разводняк. Як і анонсовані пухлощоким Ситником якісь розслідування щодо Гонтаревої. Це така ж сходинка Порошенка, яка відпала. Можна подумати, що рішення про рефінансування вона сама приймала чи брала кошти собі у кишеню», - зазначив експерт.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости