З якими жінками категорично не можна одружуватися?

Так як серцю не накажеш, одружуватися можна на кому завгодно. На некрасивій дамі, на дурній, на повії, звичайно, якщо вона дуже припала до душі. Але, шановні чоловіки, все-таки є один тип жінок, одружитися на яких – це закопати себе живцем.

Справа в тому, що вони перетворюють вас на морального кастрата, який вже не живе, а доживає свій вік. Ці жінки найлютіший ворог вашої мужності, вашої сили, сексуальності, вашого інтелекту. Ну, що ж, піднімемо завісу за який тип жінок зараз буде йти мова! Ці «вбивці чоловіків» - пані, для яких справою життя є тільки сім’я. Або «щасливі дружини і матері», як вони самі себе називають, пише "Бджола".

У них немає ні власних інтересів, ні цікавої роботи, ні хобі, ні емоцій. Геть нічого. Зазвичай, такі жінки качають свої дупки в спортзалах, аби швидше вискочити заміж та ще більше уповільнити свій розвиток та темп свого існування. Тому, після весілля та 2-3 років сімейного життя від накачаних сідниць та підтягнутого тіла нічого не залишається. Все запливає жиром, бо немає руху, немає динаміки в житті!

За все своє життя вони ставлять перед собою лише дві мети: чоловік і дитина. Як тільки цілі досягнуті, «щаслива дружина і мама» деградує остаточно. І все б не було так страшно, якби в своє рутинне болото така жінка не тягнула за собою свого чоловіка. А тягне вона вперто і дуже сильно, бо боїться, що втратить. Вона всім тілом та душею відчуває, що йому з нею нудно, некомфортно, не цікаво і поступово робить все, аби «спустити» партнера на свій рівень.

Як це відбувається? Дуже просто! Чоловіки, ви ніколи не помічали як вас повільно, але впевнено затягують у битовуху? Списки продуктів, які тільки і проходять на ваш телефон, огляд дитячого калу і її власної гінекології. Спочатку ви чините опір, але рано чи пізно складаєте свої рученятка, вдягаєте на шию ошийника і покірно йдете за своєю «коханою».

І тоді він виявляє себе в одному ліжку з жінкою, у якої волосся на лобку - більше, ніж на голові, а всі інтереси зводяться до «купити». Неважливо що – чи собі пальто, чи іграшку дитині.

Усвідомивши весь жах свого становища, чоловік підбігає до дзеркала і бачить в ньому вже не себе - колись модного і красивого, а того, хто схожий на його власного батька: одягом, зачіскою, фігурою, виразом обличчя.

Але ж ще якихось п'ять років тому це був стильний хлопець зі сміливими планами на життя. Все почало повільно, але вірно змінюватися, коли в його життя увійшла курка, яка з часом методично почикала зухвалі плани.

Так і живуть. Доживають.

Щоб не поповнити собою стадо таких баранів, звертайте увагу не тільки на цицьки, але і на інтереси жінок!

Є в жінці устремління, вогонь - ви з нею абсолютно точно не протухне.

Можливо, вам буде з нею боляче, але вона не перетворить вас на смутного полуімпотента зі списком продуктів в телефоні і з детальним знанням її гінекології в голові.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости