П’ять найпоширеніших жіночих еротичних снів

Сьогодні ми пропонуємо вам дізнатися психологічні пояснення найпоширеніших жіночих еротичних снів.

Отже, існує кілька основних жіночих сексуальних фантазій, які приходять до представниць прекрасної половини людства уві сні.

Я чоловік

Якщо жінці часто сниться, що вона привабливий чоловік, якого всі дуже хочуть, насправді це може означати, що в реальному житті в її оточенні існують занадто впевнені в собі чоловіки, з котрими вона конфліктує, однак на підсвідомості хоче бути такими, як вони.

Оральний секс з примусу

Коли жінці сниться, що її примушують займатися з партнером оральними ласками, на яву це може означати, що у неї існують невирішені конфлікти з чоловіком, який змушує її так поводитися уві сні.

Секс з жінкою

Досить поширена жіноча фантазія і, як наслідок, еротичний сон - чуттєвий секс або просто ласки з іншою жінкою. Зазвичай такі сни сигналізують про брак ніжності, тепла і розуміння, які хоч трохи може вгамувати одностатевий секс.

Таємний зв'язок

Секс у таємному зв'язку або з публічною людиною зазвичай відповідає за те, що в реальному житті у жінки існують якісь проблеми або справи, які поки вона не хоче афішувати.

Груповий секс

Секс уві сні з декількома чоловіками одночасно зазвичай символізує недолік визнання, уваги і впевненості в собі. Або чоловік жінки, або її батько - занижують її реальні можливості і разом з тим самооцінку.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости