Сатанізм від Femen: Корчинський розповів, хто насправді організував викрадення фігурки Ісуса

Викрадення фігурки Ісуса активістками Femen - це блюзнірство і сатанізм. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів український політичний і громадський діяч, журналіст і телеведучий Дмитро Корчинський.

Коментуючи спробу оголеної активістки угруповання Femen викрасти фігурку немовляти Ісуса з різдвяного вертепу на площі Святого Петра у Ватикані, наш співрозмовник зазначає наступне: «Такі дії - це блюзнірство і сатанізм. Ця акція придумана і організована, безумовно, не ось цими пришелепкуватими дівчатами, а чоловіком, якій придумав «Фемен» і керує ними. Я його знаю. Я мав з ним розмову стосовно того, що не потрібно зачіпати релігійних символів і обходити це десятою дорогою, інакше закінчить він погано».

Дмитро Корчинський нагадує, що це вже не перше блюзнірство над релігійними символами з боку цієї організації.

«У мене вилетіло з голови його ім'я. Це такий хлопчик трошки гомосексуальної зовнішності, такий біснуватий… Він якось вміє знаходити цих дівок», - додає політик.

Щодо святкування Різдва за новим стилем експерт зазначає наступне: «Я думаю, що цей день (25 грудня - ред.) приживеться як Різдво. Свого часу православний світ довго лишався на Юліанському календарі, бо було актуальним протиставлення католіцізму, в тому числі і українці не хотіли святкувати жодних свят з поляками, тому трималися за старий стиль. Тобто це був політичний вибір, він не був обумовлений ані астрономічно, ані ідеологічно».

«Зараз політична ситуація сильно змінилася, і нам тепер потрібно розривати не з Заходом, а зі Сходом, і тепер нам не потрібно святкувати з москалями, то, поза сумнівом, Україна потроху буде переходити на Григоріанське Різдво», - резюмує Дмитро Корчинський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що оголена активістка угруповання Femen намагалася викрасти фігурку немовляти Ісуса з різдвяного вертепу на площі Святого Петра у Ватикані.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости