СБУ навідалась з обшуком в офіс Кільчицької

У вівторок, 6 листопада, вранці в офіс юриста і колишньої заступниці голови Київської міської державної адміністрації Ірени Кільчицької з обшуком прийшли співробітники Служби безпеки України.

Про це повідомила виданню «Гордон» сама Кільчицька, пише Главком.

«Цей офіс використовується тільки для дітей. Я зняла його під час Революції гідності, тому що він знаходиться біля самої школи. Щоб у разі небезпеки можна було швидко забрати дітей. Я в цьому офісі майже не буваю. Секретарі тут займаються розкладом дітей. Ніякого бізнесу я тут не веду», - розповіла вона.

Обшук проводять п'ятеро людей. Вони нікого не впускають і не випускають.

За словами Кільчицької, співробітники спецслужб шукають докази сепаратистської діяльності матері загиблої в автомобільній катастрофі Ірини Бережної. «Вони вважають, що Олена Бережна - мама загиблої Ірини Бережної (вона була моєю подругою) займається тут сепаратистською діяльністю. Мама Бережної судиться у Віденському суді за права на дитину Ірини. У цьому офісі вона складає і відправляє до суду заяви, переклади документів і так далі. В СБУ вважають, що це її офіс, і що вона тут займається сепаратистською діяльністю, що тут є зброя, антиукраїнська література та інструкції щодо зміни державного ладу України», - зазначила юрист.

Вона не виключає, що обшук ініціював бізнесмен Борис Фуксман, який є батьком дитини Бережної.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости