Правозахисник: Виявляється, президент у нас одразу може встановити, хто винен у скоєнні злочину

Смертельні пожежі трапляються в Україні все частіше, і, напевно, це пов'язано з відсутністю пожежної безпеки. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту інтернет-видання Новости Украины – From-UA розповів правозахисник, член правління Української Гельсінської Спілки Володимир Чемерис.

Коментуючи реакцію президента Володимира Зеленського на смертельну пожежу в Одесі, наш співрозмовник зазначає наступне: «Перш, ніж заявляти, хто винен у цій трагедії, необхідно провести об'єктивне розслідування. Подібні трагедії трапляються все частіше, і, напевно, це дійсно системне явище, пов'язане з відсутністю пожежної безпеки».

За словами правозахисника, «на даному етапі доволі важко сказати, чиї дії спричинили таку трагедію, проте президент одразу заявив, хто винен, і наступного дня поліція здійснила затримання».

«Виявляється, президент у нас одразу може встановити, хто винен, а правоохоронні органи одразу, по суті, виконують його вказівки. І це породжує дуже дивні думки про те, що залишається небагато часу на об'єктивне розслідування і встановлення причин трагедії», - резюмував Володимир Чемерис.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости