Економіст розповів, як не помилитися, обираючи нового прем’єра

Особисті риси людини треба враховувати під час вибору дружини чи чоловіка. Голову Уряду обирають за іншими критеріями. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український економіст, політолог, громадський діяч Андрій Новак.

За словами нашого співрозмовника, не можна обирати голову Уряду, обговорюючи «риси кандидатів, їхні автобіографії або наближеність чи віддаленість від президента та його оточення».

«Я вважаю, що кандидат на найвищу економічну посаду в Україні, якою є посада голови Уряду, повинен представити президенту і суспільству економічну модель держави, яку вони мають і яку збираються вибудовувати. Це єдиний критерій, за яким має визначатися кандидатура прем'єр-міністра, все інше не має ніякого значення», - каже аналітик.

«Особисті риси - це працює під час вибору дружини чи чоловіка. От там треба розглядати особисті риси. А на цій вищій економічній посаді треба враховувати тільки економічну модель, яку людина пропонує запровадити і реалізовувати», - додає Андрій Новак.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости