Перекриття траси на Вінниччині: чиновники “Стратегії Гройсмана” одним блокують видачу земельних ділянок-паїв, а іншим приватизацію городів

Жителі селища міського типу Браїлів перекрили міжнародну трасу з вимогою до керівництва партії "Українська стратегія Гройсмана" звернути увагу на дії окремих чиновників, представників “Української Стратегії Гройсмана”, які уже не один місяць блокують оформлення земельних ділянок-паїв людям похилого віку та ветеранам АТО, а іншим приватизацію городів. Люди курсують пішохідним переходом та очікують на представників обласного осередку політичної партії "Українська стратегія Гройсмана".

За словами місцевих жителів головою Жмеринської ОТГ, представника “Української Стратегії Гройсмана”, Анатолія Кушніра, людям похилого віку під різними приводами почали відмовляти в затверджені проектів землеустрою паїв та городів, що де-факто їм уже належать. Люди нарікають, що через поважний вік не всі браїлівчани можуть дочекатись отримання паїв: 9 чоловік вже померло, відповідно їх земельні ділянки-паї переходять у розпорядження рук тих самих депутатів, більшість з яких представники “Української Стратегії Гройсмана”. 

Після серії мітингів під Жмеринською міськрадою, люди були змушені перекрити трасу, щоб привернути увагу можновладців та особисто Володимира Гройсмана. “Жмеринська "Стратегія ГРОЙСМАНА" на чолі з мером Кушніром знущається над простим трудовим народом - блокує оформлення земельних ділянок-паїв, городів та хоче їх відібрати. Зухвало порушує права людей та закон. Люди вийшли з акцією протесту на шосе "Вінниця-Бар", щоб привернути увагу суспільства на беспрєдєл "Стратегії" у Жмеринській ОТГ. Люди мають надію привернути увагу В.Гройсмана, щоб він вплинув на своїх однопартійців в Жмеринській міській раді, свого соратника-однопартійця Жмеринського мера Кушніра, радника Кушніра та депутата від "Стратегії" Резедента та припинив беспрєдєл.” - на своїй сторінці у Фейсбук повідомляють активісти ресурсу Браїлівський Кулак.

Коментарів у міського голови міста Жмеринки взяти не вдалося так, як він у відпустці.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости