Компанія ATN - найбільший виробник цифрової та тепловізійної оптики, підтримала українських військових

Уже як місяць Україна показує свій незламний дух в боротьбі з агресором. Ціна  свободи українського народу дуже висока. Весь світ старається об'єднатися в можливості допомогти Україні в протистоянні з Росією.

Компанія ATN зробила і продовжує робити величезний вклад в підтримку України. Ця компанія є найбільшим у світі виробником цифрової та тепловізійної ручної оптики. Компанія була заснована більш як 25 років тому в США. Її засновник - Марк Вейн, задіяв всі можливі ресурси компанії по всьому світу (США, Болгарія, Великобританія та ін). Він відправив майже все виробництво на воєнні потреби Украіни. Дякуючи цьому, в українських захисників на передовій були вагомі “переваги” на руках. Був використаний весь запас для того, щоб зібрати якнайбільше систем, а саме головне найшвидше. Марком Вейном були прикладені величезні зусилля та пожертвування для того щоб, українській армії не прийшлось платити за пристрої ATN.

З першого дня, коли Росія напала на Україну, до її кордонів було відправлено приблизно 5 тисяч різновидних пристроїв ATN. Перші поставки були зроблені  з офісів Болгарії та Великої Британії, які зразу ж були передані на передову. Після цього компанія продовжувала постачати свою продукцію із США, так як там набагато більше виробничих можливостей.

Для того, щоб мати можливіть в подальшому підтримати українську армію, Марк Вейн прикладає всі зусилля, щоб отримати ліцензію від Державного Департаменту США на продукцію для України в самий короткий термін. Зазвичай, щоб отримати такого роду лінензію потрібно очікувати 3-6 місяців. Були використані всі можливості, задіяні десятки людей  для пришвидчення процесу. Ні одна людина, до якої звертався за допомогою керівник компанії ATN, не відмовила у допомозі, хоча , можливо, вони були ледь знайомі. Вейн впевнений, що отримає ліцензію, тому виробництво працює 7 днів на тиждень, де зберається продукція і відбувається підготовка до її відправлення на Україну.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости