Каркасні батути: види, переваги та критерії вибору

Батут – універсальне спортивне спорядження, яке використовується для розваг та тренувань. Це чудове рішення для тих, хоче організувати активне дозвілля для себе та своїх дітей, весело провести час та згуртувати всю родину. 

Різноманіття форм, габаритів, конструкцій, матеріалів та робочих характеристик дозволяє купити батут для квартири, будинку або заміської ділянки. 

Види батутів

Регулярні заняття на батуті дозволяють розвинути координацію, нормалізувати роботу дихальної та серцево-судинної системи, покращити обмін речовин; зміцнити опорно-руховий апарат.

На сьогоднішній день у продажу представлені дві великі групи батутів: каркасні та надувні. Каркасні моделі виготовляються з еластичної тканини, натягнутої на металеву раму, закріплену пружинами. На противагу цьому надувні батути створені спеціально для розваг малюків. Вони безпечні, компактні та яскраві. Коли дітям набридне стрибати, можна просто випустити повітря і забрати такий батут у комірчину. 

Переваги каркасних батутів

На відміну від надувних моделей каркасні батути мають ряд беззаперечних переваг, у т.ч.:

Завдяки одночасній роботі всього тіла 10 хвилин занять на батуті замінюють 30 хвилин бігу. За короткий термін ви зможете схуднути, підтягнути свою фігуру, зміцнити суглоби та покращити гнучкість.

Великий вибір розмірів та діаметрів дозволить підібрати ідеальний варіант в залежності від потреб та кількості користувачів. 

Обираючи каркасний батут, необхідно враховувати міцність конструкції. Основа каркасу виготовляється із труб підвищеної міцності. Для захисту поверхні рами від корозії наноситься спеціальне полімерне покриття, яке збільшує термін служби конструкції. Ніжки повинні бути пружними, стійкими і жорсткими. Пружини мають бути виконані із міцної гальванізованої сталі, яка відрізняється стійкістю до фізичних навантажень та зовнішніх впливів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости