Механізми відстеження посилок від Нової пошти

Реєстрацію посилки при передачі Нової пошти може зробити як оператор на відділенні, так і сам клієнт з використанням внутрішнього функціоналу сайту. Завдяки наявності номера є можливість без проблем відстежувати інформацію про доставку та визначати, де саме знаходиться посилка в конкретну хвилину. Це корисно в ситуаціях, коли немає програми або інтернету, або виникають проблеми під час надсилання простого повідомлення.

Відстеження доступне за допомогою мобільного додатка Нової пошти, на сайті або за допомогою агрегатора posylka.net. Тут https://posylka.net/couriers/nova-poshta необхідно вказати номер товарно-транспортної накладної, після чого вивчити інформацію про поточне розташування посилки. У разі виникнення будь-яких питань можна уточнити дані у менеджерів агрегатора.

Статуси посилки

Після введення номера ТТН користувач може побачити такі статуси у посилок:

Також Нова пошта може чекати на посилку від відправника, якщо накладна ним створена раніше, відправлення в місті, рухається до міста, воно прибуло у відділення та видано кур'єру. Якщо міжнародне відправлення, то статуси можуть доповнюватися такими статусами, що посилка його в державі відправника або знаходиться в митному пункті.

У межах України відправлення доставляється сроком від 2 до 5 днів. Не зайвим буде вивчити інформацію про посилку за допомогою зручної програми на IOS або Android, де є синхронізація із сайтом. Залишається лише зайти під своїми даними та вибрати відповідну функцію для активації. Після вивчення статусу посилку можна отримати на складі або відділенні компанії, у поштоматі або кур'єром на адресу одержувача.

Вартість відправлення та додаткові послуги

Ціна доставки формується на основі ваги посилки, маршруту доставки, її виду, оголошеної вартості, типу упаковки та інших характеристик. Вага вимірюється фактично шляхом зважування і об'ємним способом, тобто вимірюються габарити.

Набір додаткових послуг включає велику кількість пропозицій. Є можливість оформити кур'єрську доставку, здійснити грошовий переказ, замовити збереження посилки, оформити зворотну доставку та багато іншого. При необхідності придбати велику кількість ящиків або матеріалів для упаковки можна звернутися до компанії Нова пошта.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости