Дружину блогера Щадило судитимуть за вбивство?

Карина Федюн – співмешканка тюремного блогера Сироти (Андрій Щадило), який зараз в СІЗО. Днями вона потрапила до епіцентру скандалу – в її квартирі померла молода дівчина, перед тим вони разом вживали наркотики та публікували це в соцмережах. За версією друзів загиблої, яку звали Анастасія, померла вона у квартирі Карини Федюн, а та вже витягла тіло до під’їзду, де його побачили сусіди.

Після цього випадку на Федюн звалився шквал негативу – в мережі вимагають справедливого розслідування. Адже саме досвідчена наркоманка Карина протягом трьох днів годувала дівчину ксандексом та метадоном. А знайомі Насті вже заявляли, що це було вбивство. І взагалі, підсаджувати молодих дівчат на важкі наркотики – це один зі способів заробітку Карини Федюн, пишуть ЗМІ. Привчивши до наркотиків та ілюзії легкого життя, вона відправляла їх за кордон займатися проституцією, а сама отримувала відсоток від заробітків через знайомих менеджерів. Раніше працювала проституткою і сама.

В Україні Федюн невдовзі судитимуть за розповсюдження порнографії – гроші на наркотики вона в тому числі бере від демонстрацій власного тіла в інтернеті та роботи на "вебкамі".

Але після смерті Анастасії в її квартирі, у Федюн серйозніші проблеми – за попередньою інформацією, поліція порушила справу за статтею «умисне вбивство». Поки що Карина на свободі, а «товариш» її співмешканця Андрія Щадило, відомий як «Адольфович» вже оббиває пороги поліції з пакетами, повними грошей, щоби повністю видалити Федюн з цієї історії.

Втім, ніякий «Адольфович» вплинути на слідство вже не зможе – подробиці трьох днів перед смертю дівчини вже є в мережі, свідчення її знайомих також. І вже забагато людей в режимі онлайн чекають на прозоре розслідування цієї справи та покарання винних.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости