Директор КП “Київпастранс” Левченко виїхав з України після низки викривальних публікацій

Директор столичного комунального підприємства “Київпастранс” Дмитро Левченко виїхав за кордон, і це може бути пов’язане зі скандальними викриттями його корупційної діяльності. Таку інформацію повідомляють наші джерела у Державній прикордонній службі України.

Чиновник 17 листопада перетнув кордон з Румунією у пункті пропуску Порубне. Як і зазвичай приводом для його пропуску стало те, що він є багатодітним батьком.

Зазвичай - бо Дмитро Левченко з початку масштабного вторгнення росії в Україну виїздить за кордон регулярно і до цього вже був там вісім разів - востаннє протягом двох тижнів в липні цього року. Причому, всі рази крім першого він користувався саме цим пунктом пропуску.

Проте цього разу виїзд голови “Київпастрансу” стався просто після того, як у ЗМІ з’явилася низка викривальних публікацій щодо розкішного життя та нетрудових доходів цього чиновника та його заступника Павла Кирилюка, який фактично впроваджує всі корупційні схеми в КП.

Тож наші джерела припускають, що Левченко просто втік від переслідування правоохоронцями, побоюючись стати наступним фігурантом підозри Національного антикорупційного бюро.

З іншого боку не можна виключати й версії, що таким чином директор “Київпастрансу” продовжує вивозити за кордон отримані корупційним шляхом кошти.

Остаточно відповісти на питання, нащо Дмитро Левченко так часто виїздить з України під час війни, і, зокрема, якою була причина його останнього перетину кордону, мають правоохоронні органи, зокрема НАБУ і СБУ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости