На Крим знову насуваються зливи та штормовий вітер

На Крим знову насуваються зливи та штормовий вітер. Про це повідомляють місцевий Телеграм-канал "Кримській вітер" та Кримське управління з гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища.

"У Криму оголошено чергове штормове попередження через сильні дощі, що насуваються, і вітру до 20 м/с. За даними Кримського управління з гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища ввечері 8 грудня, вночі та вранці 9 грудня у Криму очікуються місцями сильні дощі, посилення північно-східного вітру 15-20 м/с", - йдеться у поідомленні.

Нагадаємо, на Кримському півострові ввечері 26 листопада буревій зносив дерева, частини будівель, фанери, літери з торгових центрів тощо. Також через шторм на Чорному морі затопило пляжі та прибережні дороги. У ніч на 27 листопада ураганний вітер у Криму сягав 144 км/год. Внаслідок сильного шторму без світла залишилося майже пів мільйона людей. На півострові перекривали половину автомобільних доріг. Затопило набережні, повалило сотні дерев, зривало дахи із будівель, було зафіксовано десятки аварій на електромережах та газопроводах. Також відомо, що є один загиблий та чотири постраждалих.

Також ми писали, що 9 грудня в України погода покаже, на що вона здатна.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости