Росіяни вночі атакували Україну: у Києві прозвучала серія вибухів. ФОТО

У понеділок, 11 грудня, близько 4 годині ранку в Києві прозвучала серія вибухів, після чого була оголошена повітряна тривога.

Як повідомили в КМВА, внаслідок роботи ППО по збиттю ворожих цілей попередньо сталося падіння уламків в Дарницькому та Голосіївському районах.

В Дарницькому районі в житловому будинку вибиті шибки, попередньо уламками скла травмувалась дитина та двоє дорослих, розповів начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

В Голосіївському районі, ймовірно, внаслідок падіння уламків ракети є задимлення на даху житлового будинку. Згодом мер Києва уточнив, що у Голосіївському районі інформація про задимленість на даху житлового будинку не підтвердилася.

За інформацією Віталія Кличка, внаслідок атаки ворога уламок ракети пошкодив у Дарницькому районі недобудовану будівлю. Пожежу там оперативно загасили. Ще один уламок упав на газон. Без горіння.

“Також в Дарницькому районі зараз двоє постраждалих – чоловік і жінка. Їм медики надали допомогу на місці. Виклики в Шевченківський район не підтвердилися”, – уточнив він.

Згодом Кличко повідомив про чотирьох постраждалих.

“Четверо людей – всі дорослі – постраждали в Дарницькому районі внаслідок ракетної атаки ворога. Медики надали їм допомогу на місці”, – йдеться у повідомленні.

За його словами, також уламок ракети виявили на території магазину-складу в Дарницькому районі.

Нагадаємо, російські військові знову обстріляли території Херсону. У результаті атаки двоє людей зазнали поранень та потребували медичної допомоги.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости