Російські камікадзе-дрони атакують Україну: триває повітряна тривога. ОНОВЛЕНО

12 грудня російські окупанти запустили дрони-камікадзе "Шахед" по Україні. Зараз під загрозой південні області, попереджають повітряні сили Збройних сил України та голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер через Telegram.

За даними Повітряних сил, кілька груп російських ударних дронів направляються до Білгород-Дністровського району Одеської області.

Голова Одеської обласної військової адміністрації закликав мешканців району не ігнорувати повітряну тривогу та залишатися в безпечних місцях до відбою.

Також о 19:03 зафіксовано російські безпілотники в Херсонській області, які спочатку рухалися у бік Миколаївської області, а потім - Кіровоградської.

О 20:26, у Саратському районі Одеської області виявлено групу російських дронів, які рухаються у північному напрямку. Також повідомляється про нову групу "Шахедів", що летить в напрямку Білгород-Дністровського району.

В Одесі пролунали вибухи під час повітряної тривоги.

Оновлено о 21.40.

Про те, що відбувається, і куди летять ворожі дрони, можна дізнатися в Telegram-каналі Повітряних сил Збройних сил України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости