«Київстар» почав відновлювати мобільний зв'язок

У середу, 13 грудня, оператор мобільного зв’язку «Київстар» повідомив, що почав включення голосового зв`язку по всій Україні. Про це йдеться у пресслужбі компанії.

Зазначається, що відновлення зв’язку розпочалося о 18:00.

«Відновлення послуг відбуватиметься поступово, тому до кінця дня ще можливі короткочасні складнощі. У такому випадку рекомендуємо: перезавантажити телефони; відключити послугу VoLTE в налаштуваннях телефону», - йдеться у повідомленні.

У Київстарі також додали, що наразі працюють над відновленням передачі даних та SMS і сподіваються, що вони також будуть доступні протягом доби.

Зазначимо, що компанія ще пообіцяла підготувати компенсації усім абонентам та корпоративним клієнтам, які не могли скористатись сервісами компанії.

Нагадаємо, що за фактом кібератаки на національного оператора мобільного зв’язку "Київстар" Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за вісьмома статтями Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що 12 грудня, стався масштабний технічний збій у роботі телекомунікаційної компанії "Київстар" через хакерську атаку. Хакери зламали захист «Київстар» через обліковий запис співробітника.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости