Окупанти вночі запустили по півдню України щонайменше 39 "Шахедів": деталі атаки

Росія вночі 14 грудня запустила майже чотири десятки дронів-камікадзе типу Shahed-136/131 по південних регіонах України. Протиповітряна оборона результативно відпрацювала по ворожих цілях, але є і влучання уламків.

Внаслідок російської атаки постраждало 11 громадян. Про це повідомила керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

Тривога в Одессі тривала понад 7 годин, майже всю ніч ворог атакував регіон. Пошкоджено 11 будівель, постраждали 11 осіб, до лікарень потрапили четверо дітей.

"В результаті обстрілів виникло загоряння легкового автомобіля та господарської споруди. 11 поряд розташованих будівель отримали пошкодження. На місці виклику постраждали 11 осіб, з них 3 дитини, після огляду працівниками медичної служби до лікарні з тілесними пораненнями госпіталізовано 5 осіб, з них 3 дитини", — повідомили у ДСНС (за уточненими даними, госпіталізовано четверо дітей).

На місці встановлено мобільний пункт обігріву. З постраждалими та жителями працюють психологи ДСНС, Червоний Хрест організував підвіз їжі та теплих речей.

Одна із постраждалих від російського удару будівель — гуртожиток. Вирішується питання з тимчасовим розселенням одеситів, чиє житло постраждало внаслідок атаки.

Нагадаємо, вночі 13 гpудня укpаїнська пpотиповітpяна обоpона знищила 10 pосійських удаpних безпілотників та 10 балістичних pакет.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости