Нічна атака РФ: українські захисники ліквідували 14 ворожих дронів

Армія РФ намагалася здійснити чергову атаку на Україну із застосуванням ударних безпілотників типу "Shahed" вночі з 14 на 15 грудня. Українським захисникам вдалося ліквідувати 14 ворожих цілей.

Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил ЗС України.

За даними військовослужбовців, росіяни здійснювали пуски дронів із району Приморсько-Ахтарськ (Краснодарський край РФ).

У повідомленні зазначається, що мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України знищили 14 ворожих безпілотників у межах Миколаївської, Херсонської, Хмельницької та Полтавської областей.

Варто зазначити, що більшість дронів була знищена в Миколаївській області. У своєму телеграм-каналі начальник обласної військової адміністрації регіону Віталій Кім написав про ліквідацію 8 російських цілей.

"В ніч на 15 грудня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено вісім ворожих БпЛА "Shahed-131/136", — зазначив він.

Крім того, він зауважив, що пізно вночі 14 грудня окупанти також завдали удару по Миколаївському району, зокрема місту Очаків.

"Вчора, 14 грудня, о 23:09 та 23:13 ворог завдавав артилерійські удари по м. Очаків та акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає", — додав він.

Нанадаємо, здійснена нова атака на Херсонську область. Є руйнування та постраждалі. За добу російські війська 102 рази атакували Херсонську область, в результаті чого одна людина загинула і двоє отримали поранення.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости