"Київстар" відновив доступ мобільного інтернету у всій Україні

"Київстар" відновив мобільний інтернет та понад 90% базових станцій мобільного зв’язку в Україні. Про це повідомляє компанія в Fecebook.

"Скоро якість зв'язку буде покращуватись. Навіть якщо зараз вона працює зі зменшеною швидкістю. У деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі зі зв'язком. Проте, наші спеціалісти оперативно їх усувають.

Як тільки ми дізнаємось, що стабілізаційні заходи пройшли успішно і сервіси працюють на 100%, ми обов’язково вас повідомимо",- йдеться у повідомленні.

Наразі компанія активно працює над запуском SMS та відновленням доступу до "Мій Київстар". Мережа, за словами компанії, стабілізується і працює в усіх стандартах, в тому числі 4G.

Нагадаємо, що за фактом кібератаки на національного оператора мобільного зв’язку "Київстар" Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за вісьмома статтями Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що 12 грудня, стався масштабний технічний збій у роботі телекомунікаційної компанії "Київстар" через хакерську атаку. Хакери зламали захист «Київстар» через обліковий запис співробітника.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости