Сніг та дощ: яка в Україні буде завтра погода?

Завтра, 17 грудня, на заході та півночі України очікується хмарна погода з невеликим мокрим снігом та дощем.

За даними Укргідрометцентру, у західних, північних, а також в центральних та Харківській областях буде невеликий мокрий сніг та дощ. На інших територіях великих опадів не передбачається, за винятком місцями ожеледиці, крім південної частини країни.

Прогнозується південно-західний та західний вітер із швидкістю 7-12 м/с, а в західних областях можливі пориви вітру від 15 до 20 м/с.

Температура на заході країни очікується вночі від -1 до +2 градусів, вдень від +2 до +5 градусів. На північі вночі буде від -3 до +1 градуса, вдень від +2 до +4 градусів.

На півдні вночі синоптики прогнозують від -4 до 0 градусів, вдень від +2 до +5 градусів; на сході вночі від -7 до -3 градусів, вдень від -1 до +1 градуса.

У Києві та області очікується хмарна погода з невеликим мокрим снігом та дощем. Місцями можлива ожеледиця. Вітер буде південно-західний та західний із швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі коливатиметься близько 0 градусів, а вдень буде від +2 до +5 градусів.

Нагадаємо, що синоптик розповіла, яка погода в Україні буде на Різдво.

Також ми писали, що метеоролог Ігор Кібальчич попередив про розвиток потужного Сибірського антициклону, який принесе 20-градусні морози.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости