Окупанти готуються до “виборів президента РФ” на окупованих територіях України

У Росії вибори президента триватимуть три дні - з 15 по 17 березня 2024 року. 8 грудня глава Кремля Володимир Путін офіційно заявив про намір знову переобиратися. У такому разі Путін зможе залишатися при владі щонайменше до 2030 року. Причому прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков уже заявив, що Путіна переобирають із результатом у 90% голосів.

Майбутні вибори президента Росії, на яких передбачається переобрання Володимира Путіна на п'ятий термін, вперше відбудуться у вигляді триденного голосування. Перед виборами планується здійснити масовий обхід громадян із закликом прийти на вибори. Кремль веде роботу із виборцями. Росіяни мотивуватимуть голосувати за чинного президента, створюючи відчуття свята. У Кремлі перед виборами планують організувати гастрольні турне лояльних зірок.

Центр національного спротиву повідомляє, що на тимчасово окупованих територіях України також відбудеться імітація виборів російського диктатора Путіна й наразі в регіоні триває підготовка до цього процесу.

Окупанти як й раніше, на фейкових волевиявленнях та “референдумі” залучать на дільниці “волонтерів” з РФ.

"Молоді фанати нацистського режиму Володимира Путіна будуть створювати масовку, працювати “спостерігачами” та допомагати організовувати вкидання бюлетенів", - заявили в ЦНС.

Зазначається, що окупаційна адміністрація склала план кількості “волонтерів”. Допомагати проводити фарс, який й так ніхто не визнає у світі, будуть гастролери з “Юнармії”, “волонтери-медики” та “рух перших” – всі ці організації фінансуються Кремлем.

"Зауважимо, що ніяких справжніх виборів на ТОТ не буде й окупанти це розуміють. Саме тому вони розтягують цей процес на дні та проводять “голосування за місцем проживання”. Це все необхідно, аби приховати відсутність інтересу до пропагандистського шоу з боку місцевих мешканців", - додали в центрі.

Тим часом у РФ оголосили про запуск кампанії "Росія без Путіна".

Нагадаємо, в РФ заявили, що не проводитимуть тотальної мобілізації після виборів-2024.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости