Українці можуть замовити посвідчення водія із доставкою ще до восьми країн

Послуги сервісних центрів МВС стають все більш доступними за кордоном. У зв’язку з повномасштабним вторгненням, за межі країни виїхали багато українців. Але навіть за тисячі кілометрів вони можуть отримувати одні з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС.

Тепер замовити доставку посвідчення водія українці можуть в Угорщину, Молдову, Словаччину, Румунію, Іспанію, Литву, Латвію та Естонію. Про це повідомили у Головному сервісному центрі МВС.

До цього послуга була доступною лише в чотирьох європейських країнах, а саме в Польщі, Чехії, Німеччині, Італії.

Замовлення посвідчення водія за кордон доступне в Кабінеті водія. Цією опцією можуть скористатись ті кермувальники, які:

Для замовлення міжнародної доставки, необхідно увійти в Кабінет водія. Після авторизації виконати такі дії:

Заявку обробляє сервісний центр МВС. Після виготовлення посвідчення водія, готовий документ ДП «ІНФОТЕХ» передає Укрпошті. А поштовий оператор відправляє за кордон на вказану адресу. Термін міжнародної доставки – близько 15 днів.

Орієнтовна вартість посвідчення водія – 311 грн за бланк та адмінпослугу. Логістичні витрати поштовим перевізником за кордон складатимуть – 960 грн.

Нагадаємо, що через війну багато українців стали вимушеними біженцями. В ООН розповіли, що з України виїхала рекордна кількість людей. Це найбільша міграційна криза з часів Другої світової війни.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости