Нічна атака РФ на Київ та область: що відомо? ФОТО

Ніч, що минула, знову була неспокійною. Російські війська атакували Кивщину та столицю країни ударними дронами-камікадзе. Повітряна тривога тривала майже 2,5 години. Активно працювали сили ППО по ворожих цілях.

Як повідомляє Київська ОВА, в одному з районів області, внаслідок падіння уламків пошкоджено 3 приватні будинки. В одному з недобудованих будинків сталася пожежа, яку оперативно ліквідували.

За попередньою інформацією, постраждалі відсутні. Людям, чиє майно пошкоджено, разом з місцевою владою буде надана вся необхідна допомога.

Влучань в обʼєкти критичної інфраструктури немає.

Оперативні служби продовжують фіксувати наслідки нічної атаки.

Telegram-канал Київської міської військової адміністрації (КМВА) повідомив росіяни атаковали Київ ударними дронами-камікадзе. У кількох районах столиці уламки впали на житлові будинки. Виникла пожежа, є постраждалі.

Як уточнює Держслужба з надзвичайних ситуацій (ДСНС), у Дарницькому районі внаслідок падіння уламків виникла пожежа у кімнаті на другому поверсі двоповерхового приватного недобудованого будинку. Пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м. Постраждалих немає.

Кім того, у КМВА повідомили, що загоряння у багатоповерховому житловому будинку в Соломʼянському районі ліквідовано. Попередньо, є руйнація між 24 і 25 поверхами. За медичною допомогою звернулися 2 особи. Одного чоловіка доправили до шпиталю, ще одному постраждалому жителю будинку медики надали допомогу на місці.

В Голосіївському районі, у багатоповерхівці потрапляння уламку. Потерпілих немає.

В Дарницькому районі - падіння уламків у недобудований приватний житловий будинок. Виникла пожежа. Інформації про постраждалих наразі немає.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, про те, що відбувається, і куди летять ворожі дрони, можна дізнатися в Telegram-каналі Повітряних сил Збройних сил України.

Раніше повідомлялося, що увечері, 21 грудня, російські війська атакували Запоріжжя.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости