"Подяка за довіру": Київстар скасовує наступну плату за тариф

Станом на 22 грудня Київстар відновив надання всіх базових сервісів своїм клієнтам після хакерської атаки та оголосив про бонуси для абонентів та додаткову допомогу ЗСУ. Про це повідомили в компанії найбільшого оператора мобільного зв’язку України.

Як заявили у Київстарі, своїми заходами він хоче "висловити подяку своїм абонентам за їх підтримку та довіру".

"Ми вдячні всім нашим клієнтам, партнерам, державним органам, а особливо СБУ, за те, що в такій критичній ситуації продовжували підтримувати та вірити в нас", - заявив президент Київстару Олександр Комаров.

На знак подяки абонентам компанія скасовує наступну плату за тариф для всіх своїх користувачів.

У абонентів передплати, контракту та "Домашній Інтернет контракт" не буде списано планову плату за пакет послуг у період із 22 грудня до 21 січня.

Користувачі сервісу "Домашній Інтернет" від Київстару та "ВСЕ РАЗОМ" отримають свої пакети послуг на весь січень без абонплати — з 1 до 31 числа місяця.

Для корпоративних клієнтів Київстар буде надана знижка 100% на плату за тариф із використанням послуг мобільного зв’язку, фіксованого інтернету, передачі даних та телефонії з 1 до 31 січня.

Для корпоративних клієнтів мобільного та фіксованого зв’язку оператор також скасовує плату за тариф з 1 до 31 січня та запропонує спеціальні умови на інші послуги.

Окрім того, Київстар виділяє для ЗСУ донат у сумі 100 000 000 грн.Про цільове призначення свого донату Київстар повідомить детальніше згодом.

Раніше повідомлялося, що 12 грудня, стався масштабний технічний збій у роботі телекомунікаційної компанії "Київстар" через хакерську атаку. Хакери зламали захист «Київстар» через обліковий запис співробітника.

Нагадаємо, що за фактом кібератаки на національного оператора мобільного зв’язку "Київстар" Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за вісьмома статтями Кримінального кодексу України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости