"Додатковий маршрут на Крим": росіяне хочуть розширити трасу з Ростова-на-Дону до Криму

Трасу з Ростова-на-Дону до Криму росіяне планують розширювати з 2024 року. Про початок робіт повідомив заступник голови уряду Росії Марат Хуснуллін у ефірі телеканалу "Росія 24". Він відзначив, що старт робіт з розширення траси Ростов-Крим буде даний наступного року. У плани влади входить розширення траси до чотирьох смуг.

Хуснуллін підкреслив, що розширення траси - це частина глобального проекту створення повноцінного транспортного кільця навколо Азовського моря. Через так звані "нові регіони Росії" пройде 360 км траси.

"Це додатковий маршрут на Крим. Ось там ми йдемо шляхом приведення існуючої дороги в порядок. Де можна, розширюємо до чотирьох смуг", - підсумував Хуснуллін.

Як зазначає Privet-Rostov.ru, проект передбачає створення обходів міст, розташованих вздовж траси, включаючи Маріуполь.

"На сьогодні траса до Криму проходить через центр Маріуполя, що ускладнює рух. Завданням проектувальників було вивести транспортний потік за межі міст", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у Криму російські загарбники можуть готуватися до проведення нових серйозних військових операцій у війні проти України.

Також ми писали, що море змило окопи, які росіяни готували в разі наступу ЗСУ на Крим.

Нагадаємо, російським окупантам в Криму не вистачає достатньої кількості правоохоронців. Головною причиною цього є відрядження поліцейських на окуповані території України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости