"Загрожує довічне ув'язнення": в Дніпрі банду підлітків підозрюють у жорстокому вбивстві. ВІДЕО

Пресслужба Національної поліції України повідомляє, що в Дніпрі затримали сімох підлітків, віком від 14 до 19 років, яких підозрюються у жорстокому вбивстві безпритульної жінки. Також перевіряють їх причетність до замаху на вбивство іншого чоловіка.

За даними правоохоронців, вбивство, скоєне з особливою жорстокістю, сталося в ніч з 2 на 3 грудня. Нападники виявили безпритульну жінку у покинутій будівлі, побили її та завдали численні удари ножем, внаслідок чого вона померла. Також цієї ночі стався замах на вбивство чоловіка, який мешкав у недобудові. Йому вдалось втекти від нападників з численними тілесними ушкодженнями.

Також підлітки можуть бути причетні до побиття безхатька в укритті на Європейській площі.

В телефоні одного з підозрюваних було виявлено фрагменти відео, на яких зафіксовані злочини фігурантів.

Діями підлітків міг керувати 23-річний мешканець Дніпра, який наразі перебуває в місцях позбавлення волі та є підсудним за скоєння вбивства й розбійного нападу. Спілкування між ним та затриманими відбувалося в спільній групі у месенджері, де пропагувалось насилля та радикальні злочинні дії. Туди ж фігуранти скидали відео вчинених злочинів. В його камері проведено обшук та вилучено мобільний телефон. Для перевірки вказаної інформації долучені співробітники кіберполіції.

Затриманим повідомили про підозру в умисному вбивстві, скоєному з хуліганських мотивів, що передбачено п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Підліткам загрожує довічне ув'язнення.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Раніше повідомлялося, що в Києві жорстоко вбили військового.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости