Окупанти атакували підприємство у Донецькій області: є поранені

Сьогодні, 23 грудня, російські окупанти атакували підприємство у Кураховому Донецької області. У Telegram-каналі Офісу Генерального прокурора повідомляєтся, що в результаті ворожого обстрілу постраждало 5 людей.

Війська держави-агресора обстріляли Покровський район Донеччини. Ціллю для артилерії РФ стала територія одного з об’єктів інфраструктури, що розташований у Кураховому.

"П’ятеро чоловіків 35, 49, 50, та 56 років, які під час обстрілу перебували на робочих місцях, зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Поранених доставлено до лікарняного закладу для надання кваліфікованої допомоги. Стан одного з них наразі тяжкий.

Крім того, вибухами снарядів пошкоджено будівлі підприємства.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Раніше повідомлялося, що унаслідок обстрілу Херсона поранення дістали 9 осіб, зокрема четверо дітей. Наймолодшому — 2 роки. Найбільше постраждала багатодітна родина. Матір із трьома доньками госпіталізували. Ще п’ятьом пораненим медики надали допомогу на місці.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости