Окупанти на півдні будують оборонну лінію, як гітлерівці під час Другої світової війни

Окупанти будують нові оборони. Російська терористична армія продовжує зводити фортифікаційні споруди на тимчасово окупованій території Запорізької області. Загарбники риють нові окопи поблизу Токмака та Мелітополя.

Крім того, путінські війська фактично повторили тактику німецьких нацистів, які прийшли в Україну під керівництвом Адольфа Гітлера. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, російські війська перетворюють окуповані міста Запорізької області на "зміцнені фортеці". Зокрема, Токмак загарбники оточили окопами вже з усіх боків.

Водночас у районі тимчасово окупованого Мелітополя росіяни будують окопи не лише з боку Василівки, а й Кримського півострова. Федоров зазначив, що ще пів року тому довкола міста ворог спорудив лише кілька ліній оборони, проте зараз там уже суцільні укріплення.

Також Іван Федоров звернув увагу, що кремлівський вбивця Володимир Путін повторює тактику диктатора Адольфа Гітлера, і намагається збудувати оборону по лінії Вотан. Однак тоді німецьким нацистам не вдалося втриматися так само, як не вийде і російським.

За часів Другої світової війни німецькі нацисти збудували на території України стратегічний оборонний рубіж, який отримав назву Лінія Пантера – Вотан. За задумом Гітлера, ця лінія оборони мала послужити стримуючим чинником для противника. Проте 1943 року фортифікаційні споруди було зруйновано, після чого почалося звільнення правобережної України від німецьких нацистів.

Нагадаємо, наразі російські військові надають перевагу локальним наступам на невеликих ділянках фронту невеликою чисельністю. В атаку йде не більше взводу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости