У Херсоні під обстріл потрапив евакуаційний поїзд. ВІДЕО

Росіяне завдали удару по залізничному вокзалу в Херсоні. Під обстріл потрапив евакуаційний поїзд. За фактом атаки ворога розпочато провадження, передає Херсонська обласна прокуратура.

За даними слідства, 26 грудня близько 18:10 військові рф обстріляли залізничний вокзал міста Херсона. Внаслідок обстрілу загинув співробітник поліції, ще двоє отримали поранення. Серед пасажирів, які перебували на території станції, двоє травмованих.

Ворожа армія уразила й інші інфраструктурні об'єкти міста. Пошкоджені також житлові будинки.

"За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф",- йдеться у повідомленні.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому виступі сказав, що усі служби зараз на місці. Кількість убитих і постраждалих наразі встановлюється. На місці було багато цивільних.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти сьогодні, 26 грудня, обстріляли Херсонську область. В результаті атаки одна людина загинула, також є поранені.

Також ми писали, що російські війська сьогодні обстрілюють Херсон використовуючи різні види озброєння.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости