В Маріуполі люди досі живуть без води, опалення та електропостачання

У тимчасово окупованому Маріуполі люди продовжують жити без опалення, світла та водопостачання, що ставить комунальну сферу міста в критичний стан, повідомляє Маріупольська міська рада.

Місцеві жителі постійно наголошують на проблемах у комунальній сфері. У деяких будинках міста відсутнє опалення з різних причин - зруйнована інфраструктура чи небажання ремонтників виконати роботи з відновлення мережі у будинку після ремонтних робіт.

Місцеві жителі повідомляють, що котельні систематично виходять з ладу, навіть на МКР-23, яка залишилася практично єдиною цілою в місті. Жителі скаржаться на нестабільність опалення та технічні проблеми, які знову виникають після відновлення. У таких умовах важко отримати тепло, а мешканці кажуть, що не можуть вже терпіти такі умови. Проблеми також стосуються електропостачання та каналізаційної системи.

Загальна невдоволеність спричинена нестабільністю постачання тепла, поганим електропостачанням, а також погіршенням системи водопостачання та каналізації. Жителі обурюються розсиланням рахунків за послуги, які або відсутні, або стикаються з постійними проблемами.

Раніше повідомлялося, що у Мелітополі окупанти звинуватили підлітків у "тероризмі".

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости