Інститут кольору Pantone вибрав колір 2024 року: що треба знати про новий тренд?

У 2023 році коліром року був Viva Magenta - відтінок червоного з фіолетовим відтінком, а у 2024 році за версією Pantone кольором року буде Персиковий Пух (Peach Fuzz).

"Бархатистий персиковий відтінок "випромінює теплоту і сучасну елегантність, резонує з почуттям співчуття, пропонує тактильні обійми і легко поєднує молодість з вічністю", - зазначено у заяві Pantone.

Pantone — це велика організація з США, відома у різних країнах як експерт у кольорах. Компанія широко відома саме завдяки системі відповідності Pantone (PMS) або Pantone Color Finder, яка використовується в різних галузях промисловості для точного відтворення кольорів.

З 2001 року двічі на рік (навесні та восени), Інститут кольору Pantone представляє Звіт про тенденції кольору з прогнозом найбільш популярних кольорів на наступний сезон, який буде представлений на Тижнях моди в Нью-Йорку та Лондоні. Традиційно палітра кольорів Pantone містить 10 популярних кольорів і 5 основних нейтральних кольорів. Ці палітри визначають колірні тенденції в інтер'єрах, одязі, макіяжі та дизайні.

Після двох днів презентацій та дебатів, експерти обирають колір для наступного року.

Нагадаємо, наступний, 2024 рік обіцяє стати періодом значущих подій, змін, перемог і невдач у житті багатьох знаків Зодіака. Дракон, як володар року, матиме особливий вплив. 2024 рік обіцяє бути часом, коли важливо буде бути готовим до непередбачуваного і використовувати можливості, які пропонує доля.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости