Українські діти після вакцинації російськими препаратами хворіють невідомим захворюванням

У місті Мелітополі Запорізької області поширюється епідемія невідомої хвороби, яку важко переносять діти. Захворювання розпочинається як звичайна простуда, але потім симптоми посилюються і нерідко потрібна госпіталізація пацієнтів.

Про це йдеться у повідомленні видання “РІА-Мелітополь”.

Мелітопольські батьки також відзначають тривалий перебіг хвороби з періодичними загостреннями. Говорять, що діти хворіють масово.

Вони пов’язують це з вакцинацією від грипу препаратами російського виробництва. Кампанію окупаційна влада розпочала у жовтні та завершила в грудні.

Проте, основна маса дорослих та дітей була щеплена у жовтні-листопаді саме після цього на Мелітопольщині почалася дивна епідемія.

Також стало відомо, що значна частина дітей, у яких було діагностовано симптоми ГРВІ та грипу А, були вакциновані російською вакциною. Вони зараз перебувають на лікуванні у медичних закладах.

Нагадаємо, минулого року росіяни влаштували масований удар дронами на новорічну ніч по Україні. І цього року така ситуація може повторитися, але наразі робити прогнози ще зарано.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости