Окупанти обстріляли Запорізьку область, є загиблі та поранені

Сьогодні, 28 грудня, о 11.40 російські терористи здійснили артилерійський обстріл берегової лінії річки Дніпро в селі Біленьке в Запорізькій області.

За інформацією голови Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашка, у результаті цього нападу загинули двоє мирних жителів, а ще троє отримали поранення.

Також внаслідок вибуху пошкоджено автомобіль.

Юрій Малашко висловив співчуття родинам загиблих.

Він також розпоів, що з початку повномасштабного вторгнення у Запорізькій області вважаються зниклими безвісти близько 2 тисяч громадян. Аби знайти цих людей, відкрито перший в Україні “Центр розшуку осіб, зниклих за особливих обставин”.

До роботи залучено 40 фахівців ГУНП в Запорізькій області, які використовують оперативні, процесуальні, агентурні та розвідувальні методи пошуку українців на території нашого та сусідніх регіонів. У їхньому фокусі - зниклі мешканці тимчасово окупованих територій та захисники держави.

"Відсьогодні поліцейські посилять співпрацю з СБУ та Міністерством внутрішніх справ, а завдяки сучасній криміналістичній лабораторії наші спеціалісти зможуть ще швидше встановлювати ДНК-профілі зниклих безвісти осіб", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти готуються до проведення "виборів", які мають відбутися у березні.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости