В Одесі озброєний військовий намагався накласти на себе руки

Сьогодні, 28 грудня, чоловік в Одесі захопив у заручники жінку і дитину в багатоповерховому будинку. Поліцейським довелося проводити спецоперацію.

Озброєний військовий намагався накласти на себе руки. При цьому він зачинився у квартирі зі своєю знайомою та її дитиною, інформують Сили оборони півдня України.

"Військовослужбовець однієї з військових частин на Одещині, озброєний зарядженим пістолетом, зачинився у квартирі своєї знайомої, де перебувала і сама жінка, і її неповнолітня дитина", - йдеться в заяві.

Під час спроби поспілкуватися, чоловік відмовився відчинити двері, висловлював небажання жити і наміри самогубства, а також повідомив, що порізав собі руки і стікає кров'ю. Запідозривши, що озброєний чоловік перебуває в неадекватному стані, офіцери військової частини викликали поліцію.

З метою забезпечення безпеки жінки та дитини, недопущення вчинення самогубства самим військовим, двері було відчинено примусово.

Винуватця інциденту доправлено до військового госпіталю. Жінка і дитина не пошкоджені. Триває розбір і вивчення всіх обставин.

Раніше повідомлялося, що в одеській лікарні помер чоловік, який постраждав від атаки російських окупантів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости