Напад російських дронів на Одеську область: загинув підліток

Унаслідок нападу російських дронів на Одеську область загинув 15-річний підліток. Ворог активно атакував житлові квартали, спричинивши також пожежу в порту. Про це у Telegram повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Він повідомив, що внаслідок атаки втратили життя 15-річний підліток, а троє осіб отримали поранення та опіки і були госпіталізовані. Крім того, ще четверо отримали медичну допомогу на місці та продовжують лікування амбулаторно.

Також стало відомо про пожежу в порту, яка виникла внаслідок вдару по одному з терміналів. За даними Кіпера, пожежу вдалося швидко ліквідувати, і жертв не було.

Голова ОВА зауважив, що частина дронів була спрямована на житлові квартали Одеси та передмістя, де люди готувались зустрічати Новий рік. Пошкоджено принаймні три багатоповерхові будинки, три приватні будівлі та господарські споруди внаслідок падіння збитих безпілотників. Системи ППО здатні були збити 28 ворожих дронів.

Нагадаємо, що у новорічну ніч російські терористи здійснили напад на Україну, використовуючи 90 дронів-камікадзе Shahed та вісім ракет.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости