Зросла кількість жертв після масштабного обстрілу України 2 січня

Сьогодні, 2 січня, російські окупанти, атакувати Україну ракетами та дронами-камікадзе "Шахед". Головною ціллю ракетного удару став Київ. Ворог запустив по столиці велику кількість крилатих ракет, а також 10 гіперзвукових ракет "Кинджал". Сили протиповітряної оборони змогли збити 72 російські ракети. Внаслідок падіння уламків у Києві є постраждалі.

Як повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій України в Україні зросла кількість жертв та постраждалих в результаті сьогоднішньої масованої атаки Російської Федерації.

За даними рятувальників, станом на 17:10 кількість постраждалих, в наслідок сьогоднішнього обстрілу по Україні, зросла до 127. Відомо, що 5 людей загинуло.

В містах досі працюють бригади рятувальників.

У м. Вишневе на Київщині розгорнуто мобільний пункт обігріву, оснащений усім необхідним. Люди можуть зігрітися, випити гарячого чаю, зв’язатися з рідними та близькими – усім надається необхідна допомога та супровід представників оперативних служб. На місці також працюють психологи ДСНС, які надають психологічну підтримку мешканцям пошкоджених будинків. Додатково проводиться повторний огляд помешкань, де могли залишитися літні люди, які потребують допомоги. В одній з квартир знаходилась самотня літня жінка, якій стало зле. Рятувальники транспортували її до швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, сьогодні російські терористи нанесли удари по Київу та Харькову, атакували Запорізьку областьДінпропетровську

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости