ЗСУ знищили командний пункт окупантів у окупованому Криму

Сьогодні, 4 січня, у декількох містах окупованого Криму сталися вибухи, які, за словами очевидців, були результатом "прильотів".

Згідно з інформацією від Збройних сил, близько 15:00 у районі окупованого Севастополя був атакований пункт з'єднання російських окупаційних військ.

Повітряні сили ЗСУ повідомили, що операцію виконали українські пілоти, за що їм була виражена подяка за бездоганну бойову роботу.

Командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук написав: "Привіт окупантам у Криму! Чекаю від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4-го січня і вкотре дякую пілотам Повітряних Сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу".

Раніше Росія стверджувала про влучання в один зі штабів, де перебував заступник головнокомандувача Збройних сил України Валерій Залужний та дев'ять інших генералів.

Окупанти розповіли, що їх системи ППО вразили ворожі цілі, але внаслідок обстрілів в Севастополі виникли пошкодження. При цьому вони не признають влучання у військовий об'єкт.

Місцева влада повідомляє, що внаслідок обстрілів, постраждали один дорослий і шестирічна дитина.

Раніше повідомлялося, що протягом минулої доби Росія втратила 780 окупантів, 12 танків, 21 броньовану бойову машину та 28 артилерійських систем. Загалом відбулося 58 бойових зіткнень. З початку масштабного вторгнення, втрати Росії живою силою становлять приблизно 362 280 окупантів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости