Володимир Зеленський назвав актуальні потреби ЗСУ. ВІДЕО

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців та розповів, що зараз відбувається а країні, як тримаються наші захісники на фронті. Росія своїми масштабними обстрілами намагається зламати дух українців. Однак українські військові роблять все для захисту країни.

"Наші захисники неба роблять усе можливе, щоб захистити державу. Уся команда наших дипломатів, усі, хто відповідає за комунікацію з партнерами, українські представники за кордоном на сто відсотків роблять усе, аби забезпечити постачання додаткових систем ППО і ракет до них", - сказав Зеленський.

Глава держави підкресли, що посилення ППО та збільшення кількості ракет до них є пріоритетом №1. Також основою ціллю є і нові пакети підтримки для воїнів.

"Артилерія, зокрема калібр 155, засоби РЕБ, нові дрони та інше, що необхідно. Вдячний усім нашим партнерам, які вже формують нові пакети підтримки. Буде цього місяця багато відповідної комунікації", - зазначив Володимир Зеленський.

Глава держави подякувов кожному й кожній, хто працює заради порятунку життя людей.

"Ми маємо вистояти проти російського терору та захистити нашу державу", - підкреслив він.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 4 січня, у декількох містах окупованого Криму сталися вибухи, які, за словами очевидців, були результатом "прильотів".

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости