У Севастополі після вибухів евакуювали людей

У тимчасово окупованому Севастополі евакуювали людей через знищення частини ракети в селі Чорноріччя, нібито після атаки ЗСУ на місто. Про це повідомив "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв, пише Telegram-канал ТАСС.

Евакуацію провели у зв'язку із знищенням частини ракети. Зазначається, що ця ракета була відзначена як пошкоджена після атаки Збройних сил України на місто.

За інформацією Развожаєва, близько 100 осіб, серед яких 15 дітей, були евакуйовані. Планується вивезти боєприпаси рано вранці 5 січня. Варто відзначити, що вибухи у тимчасово окупованому Криму не є рідкісним явищем.

Зазначимо, що у Міністерстві оборони Росії уночі повідомили, що засоби ППО знищили та перехопили 36 українських безпілотників над Кримом та один дрон над Краснодарським краєм.

Нагадаємо, 4 січня, в тимчасово окупованому Криму вже лунали вибухи. Їх почули у Севастополі та Євпаторії. Пізніше Стратком Збройних сил України повідомив, що військові вдарили по пункту з'єднання російських окупаційних військ біля Севастополя. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук висловив подяку пілотам за їх бездоганну роботу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости