Українські захисники вдарили по складам боєприпасів РФ в окупованому Криму

Українські військові здійснили атаку на склади боєприпасів в тимчасово окупованому Криму, передає СтратКом у Telegram. Інцидент трапився біля села Первомайське.

"Вдень 4 січня підтверджено ураження Збройними силами України по складах боєприпасів поблизу села Первомайське в тимчасово окупованому Криму", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вчора в Севастополі та Євпаторії відбулися потужні вибухи. Попередньо російські окупанти перекрили рух через Кримський міст. Управління стратегічних комунікацій ЗСУ пізніше повідомило, що поблизу окупованого Севастополя був уражений пункт з'єднання російських окупаційних військ, а командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук заявив, що операцію виконали українські пілоти.

Крім того, інформація з'явилася в мережі, що в Євпаторії була атакована військова частина, при цьому, за непідтвердженими даними, ліквідовано 23 окупантів і російського полковника.

Також повідомлялося, що у тимчасово окупованому Севастополі евакуювали людей через знищення частини ракети в селі Чорноріччя, нібито після атаки ЗСУ на місто.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости