Екс-футболіст збірної України несподівано помер

Колишній захисник "Дніпра" з Дніпропетровська та інших футбольних команд, Богдан Шершун, раптово пішов з життя. Про це повідомив телеведучий Володимир Звєров за допомогою особистого каналу у Telegram.

Екс-футболіст та телеексперт помер на 43-му році життя. Причина його смерті наразі залишається невідомою, але деякі джерела зазначають про тяжку та тривалу хворобу, повідомляє РБК-Україна.

"Дуже важко. Не стало Богдана Шершуна", – коротко написав Звєров, який співпрацював із відомим захисником у телевізійній програмі "ПроФутбол".

Шершун завершив свою професійну кар'єру в 2014 році. Після цього він грав на аматорському рівні, представляв збірну України серед ветеранів, а також працював експертом для різних медіа. Крім того, колишній футболіст отримав тренерський диплом УЄФА категорії A.

Богдан Шершун народився в Хмельницькому та виріс в футбольній школі "Дніпра". У професійному футболі він дебютував у сезоні 1997/98. За свою кар'єру він виступав за різні команди, зокрема, за московський ЦСКА, з яким виборов чемпіонство та кубки в Росії, а також трофей Кубка УЄФА в сезоні 2004/05. Шершун грав за збірну України в 2003-2006 роках, але не потрапив до заявки на Чемпіонат світу 2006 року.

Раніше повідомлялося, що українці вперше в історії виграли чемпіонат світу з футболу серед глухих.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости