Окупанти масовано застосували авіацію на в Харківській області – Генштаб

У Харківській області російські військові з авіації били по 6 населених пунктах на Куп'янському напрямку. Українські бійці відбивають атаки ворога.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

За даними Генштабу, авіаційних ударів зазнали Петропавлівка, Іванівка, Кислівка, Табаївка, Піщане та Берестове Харківської області; Серебрянське лісництво Луганської області; Новоселівка Донецької області.

Під артилерійським вогнем опинилися близько 130 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 5 атак ворога біля Синьківки Харківської області.

Як повідомлялося, Збройні сили України та війська РФ наразі беруть участь у тактичній і технологічній гонці озброєнь для наступу та оборони. Під час неї обидві сторони експериментують й адаптують свої дальні удари та протиповітряну оборону.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости