ЗСУ підірвали вантажівку з росіянами на Луганському напрямку. ВІДЕО

Російські окупанти намагалися евакуюватися, але український дрон виявився швидшим. Ліквідовано вантажівку з окупантами у Луганській області.

ЗСУ виявили та підбили російську БМП. Після цього на місце влучення приїхали окупанти на вантажівці, щоб евакуювати постраждалих. Але українські захисники своєчасно помітили росіян та знищили ворога ударним дроном.

"Продовження історії про знищену російську БМП. Після того, як вона вибухнула, по росіян приїхав Урал, щоб їх забрати. На Уралі був і антидронщик з РЕБ-рушницею, який мав їх прикривати від FPV. FPV-камікадзе уражує російський Урал з піхотою", - зазначено в публікації.

На кадрах можна побачити, як дрон влітає прямісінько в кузов вантажівки, де знаходились росіяни. Після цього з іншого дрону було показано, як вибухає "Урал".

Українці обговорили побачене в коментарях:

"Це прекрасно, чудовий момент переляканого росіянина", "Мало того, що ваша група - чудові воїни і герої, то Ви ще й талановиті автори сценаріїв та режисери - поступово переходимо на серіали. Ви фантастичні !!! Бережи Вас Господь", "Парадоксально, що в руках він тримає антидронову рушницю".

Як повідомлялося, Збройні сили України та війська РФ наразі беруть участь у тактичній і технологічній гонці озброєнь для наступу та оборони. Під час неї обидві сторони експериментують й адаптують свої дальні удари та протиповітряну оборону.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости