Постраждали іноземці: Росія вдарила ракетами по центру Харкова. ВІДЕО

Російські загарбники близько 22:30 у середу, 10 січня, завдали удару по Київському району Харкова. Серед постраждалих -іноземні журналісти.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За попередніми даними, ворог використав ракети С-300. Внаслідок удару пошкоджено будівлю готельного комплексу.

На момент удару в будівлі були понад 30 цивільних. Сталося також загоряння кількох автомобілів.

На цей час відомо про 11 постраждалих, з них четверо - чоловіки віком від 31 до 38 років, сім жінок у віці від 23 до 71 року.

"Дев'ятьох потерпілих доставили до медзакладів. Один із постраждалих - 35-річний чоловік - перебуває у важкому стані, вісім пацієнтів - у середньому та легкому, двом надали допомогу на місці. Постраждалі забезпечені всім необхідним і перебувають під лікарським наглядом", - зазначив Олег Синєгубов.

На місці ворожого удару продовжують працювати екстрені служби.

За словами міського голови Харкова Ігоря Терехова, окрім готелю постраждали житлові будинки - один комунальний, один приватний, а також автосалон та виробниче підприємство.

Людей, які цього потребували, розселили в інших місцях. Зараз працівники ДСНС розбирають завали, а комунальники прибирають вулицю від наслідків "прильотів".

"Дві ракети по готелю у середмісті Харкова. Жодного військового там не було. Натомість було 30 цивільних, з яких одинадцятеро - поранені російськими ракетами. Серед постраждалих - і турецькі журналісти. Всі одинадцять зараз у лікарнях, один у дуже важкому стані", - зазначив Ігор Терехов.

Нагадаємо, 10 січня у Кривому Розі Дніпропетровської області сталася аварія на електромережах. Внаслідок цього у кількох районах міста зникло світло через знеструмлення.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости