Погода в Україні 16 січня: у низці областей оголосили I рівень небезпечності

У вівторок, 16 січня, в Україні оголошено жовтий рівень небезпечності для кількох областей. Згідно з прогнозами синоптиків, завтра у шести областях очікується ожеледиця та налипання мокрого снігу, інформує Український гідрометцентр.

Це стосується центральних областей (крім Вінницької), Харківської та Запорізької областей. Прогноз передбачає ожеледь та налипання мокрого снігу.

Наталка Діденко повідомила, що 16 січня в Україні очікується різка зміна погоди. У заході, півночі та в центрі країни буде морозно, з температурою вночі -2...-6, а вдень від -4 до +1 градуса. На сході та півдні очікується тепліше, вночі від -2 до +3, а вдень +2...+6 градусів. У Криму потеплішає до +7...+10 градусів.

Щодо опадів, то очікується, що вони будуть по всій території, за винятком північних областей. У західних областях очікується невеликий мокрий сніг та сніг, в центральній частині – сніг та мокрий сніг вночі та вранці. На півдні очікується мокрий сніг та дощ, а на сході – помірні дощі та мокрий сніг.

У столиці, за даними Наталки Діденко, буде помірно холодно, з температурою -2...-5 градусів, без суттєвих опадів, хоча на дорогах можлива ожеледиця.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на січень 2024 року.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости